Wil je ervaring opdoen in de evenementenbranche of kennis maken met de bijzondere doelgroep? Dat kan! Om de activiteiten en evenementen tot een succes te maken heeft stichting SamenUit vrijwilligers nodig die zich met veel enthousiasme inzetten voor de deelnemers.

Tijdens een activiteit of evenement zijn er verschillende werkzaamheden. Van het klaarzetten van sportmateriaal en het voorbereiden van de lunch tot het begeleiden van sport- en spelactiviteiten. Natuurlijk geef jij je voorkeur in werkzaamheden aan en zorgen we ervoor dat iedereen een topdag heeft.

Lijkt het je leuk om eens mee te helpen? Vul dan hieronder je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en T-shirtmaat in. Je ontvangt een e-mail van ons zodra er een activiteit of evenement gepland wordt.