De jaarlijkse aquadisco!

Thema: Hollywood.
Datum: 9 november 2013.
Tijd: 19.00 – 22.00 uur, deuren open om 18.30.
Locatie: Zwembad de Blauwe Golf, Leeuwarden.

Entree/eigen bijdrage: deelnemers €2,00, begeleiding gratis.

Stichting SamenUit zorgt voor begeleiding van activiteiten.
U bent zelf verantwoordelijk voor de zorgbegeleiding.

Uitdaging voor deelnemers:

Stichting SamenUit daagt al haar deelnemers uit om als echte Hollywoodster naar Leeuwarden te komen! Voordat je het zwembad in gaat is er de mogelijkheid om (gratis) op de foto te gaan, voor een greenscreen. Dit houdt in dat je op de foto gaat voor een groen doek, maar op de foto is dat groene doek vervangen door een toepasselijke achtergrond!

De foto’s worden gemaakt door SBS Fotomarketing en verstuurd naar jouw eigen e-mailadres. Je ontvangt de foto direct en kunt hem bijvoorbeeld delen op Facebook of Twitter.

Beloning voor de mooiste Hollywoodsterren!
Uit alle foto’s die gemaakt worden, kiest het bestuur van stichting SamenUit de twee mooiste foto’s. Sta jij op die foto? Dan krijg je namens stichting SamenUit jouw foto op een speciale manier aangeboden!