Visie

Naast het feit dat wij plezier maken en vriendschap hoog in het vaandel hebben staan tijdens onze activiteiten, vinden wij het belangrijk dat kinderen de kans krijgen om een sociaal netwerk te ontwikkelen. Daarnaast willen we beweging stimuleren en een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl voor uw cliënten.

Wat u van ons mag verwachten:

• Samen onbezorgd en actief plezier maken
  • Recreëren in een laagdrempelige en ontspannen sfeer
  • Activiteiten gericht op onderling contact
  • Een gevarieerd aanbod van activiteiten (zowel op locatie als buitenshuis)

Werkwijze

Gedurende de schoolvakanties wordt er door SamenUit een vraaggericht activiteitenprogramma opgesteld. Deze activiteiten worden begeleid door gemotiveerde jongeren/jong volwassenen die zich, mede vanuit hun opleidingsachtergrond, willen inzetten voor deze doelgroep.
Om deze vraaggerichte werkwijze te kunnen realiseren werken wij met één begeleider per twee kinderen. Hierdoor krijgt uw kind op een kleinschalige manier de aandacht die het verdient.
De begeleiders zijn op vrijwillige basis werkzaam voor de stichting.