Hulp nodig bij het organiseren van de Koningsspelen? Wij staan voor u klaar!

0

De inschrijving voor de Koningsspelen is op 6 januari 2014 gestart. Vorig jaar was dit een enorm succes onder de basisscholen in Nederland. Stichting SamenUit streeft ernaar sporten voor de bijzondere doelgroep te stimuleren en raadt het speciaal onderwijs aan om zich aan te sluiten bij deze landelijke actie.

Stichting SamenUit biedt bij deze haar hulp aan scholen in het speciaal basisonderwijs, in Friesland. Scholen die graag mee willen doen maar vastlopen op de invulling van de dag mogen stichting SamenUit benaderen voor gratis advies en hulp. Samen wordt er gekeken naar een passend dagprogramma en beschikbaarheid van vrijwilligers om de school te ondersteunen op 24 april. Voor meer informatie kijk op www.stichting-samenuit.nl of stuur een e-mail naar info@stichting-samenuit.nl.

Post a Reply